Létező közösség

Poppycock

Reifikáljuk a várost, ahol a kontraszelekció virulens példányai vívják otromba szócsatáikat hétről-hétre. Est. 2012

2013.06.26. 13:45 wSzabolcs

Az esztergomi Bélák

Mit értelmezzek azon, hogy "stílusváltás Esztergomban"? Völner szerint stílusváltást eredményez, ha egy új ember kerül a helyi Fidesz élére. Szerintem nem.

legenyanya.jpg

Milyen stílus? Az 10 éve megdöglött. Folyamatosan ugyanabból a körből jönnek az emberek, Tétényi üde színfolt volt, de belelódult a harcba. Ami ellen küzdött, felfalta. Meggyes megette, ez a stílus a fősodor. Egy olyan városban, ahol a nyilvánosság gyerekcipőben jár, ahol némely magukat feltétlen patriótának nevező politikusok közérdekű adatokat nem akarnak a köz szemléjére ereszteni, mert félnek, hogy rossz célra fogják felhasználni, ott milyen stílus lehet a perdöntő, amelyet elfogadsz te, ők és esetleg én is?

Reifikáljuk, hogy mi az: rossz? (Ami neked rossz, nekem lehet, hogy jó. Viszont téged ez nem érdekel, na ez a nagybetűs ROSSZ.)

Ahol nem azon megy a vita, hogyan előre. Helyette a mainstream gondolat, nézzünk hátra, mutassuk meg, te mennyire voltál hülye mikor és hol, ja és persze mennyire.

Ahol tiszta vonalak vannak ember és ember között (pedig mennyire összetett), Meggyes és Tétényin kívül nem mondhatsz mást, mert gyanús vagy. (Béla idetartozik, a másik Béla meg oda, Józsi viszont nyilvánvalóan nem derék ember, mert ide is szól és oda is ugat egy sort. Szerinte egy embernek nincs mindig és minden helyzetben igaza.)

Ahol egy karizma eldönt mindent, és kurva rossz, hogy mindenki csak róluk beszél. Az újságokban csak az ő véleményük jelenik meg.

Mind legyünk Józsik, s Esztergom kicsit színesebb lesz. Hja' ez már stílusváltozás.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz esztergom meggyes konszenzus tétényi lokálpatrióták


A bejegyzés trackback címe:

https://egomilabor.blog.hu/api/trackback/id/tr875379021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása