Létező közösség

Poppycock

Reifikáljuk a várost, ahol a kontraszelekció virulens példányai vívják otromba szócsatáikat hétről-hétre. Est. 2012

2012.07.06. 17:48 wSzabolcs

Nyilvánosság előtt az esztergomi választások forgatókönyve: fanyúl-trükk Esztergomban (videó)

Sokáig nem tudtuk, mára azonban kiderült a terv. Eddig csak egymás között sugdolóztak az igazságot firtatva, választóiknak nem árulták el kapitális hibájukat. Idáig. Hiszen jó iniciatívának tűnt első hallásra, hogy széles talapzaton nyugvó konszenzussal kell leváltani 2010-ben az addig tíz éve regnáló polgármestert, Meggyes Tamást és galerijét.

nyúl2.jpg

A kérdés csupán az volt: mi legyen a bonyodalom menete, ki legyen a megfelelő személy, aki bejut a városházára, illetve kik legyenek segítői, akik jó tanácsokkal halmozhatják el a jelöltet?

Most minden napvilágra jutott, még az is, hogyan, milyen zseniális ötlettel sikerült bekerülniük a városházára, illetve, hogy mi volt a tervük apró szépséghibája. Mi megszereztük a videót, ami angolosan realista módon adja vissza a történések esszenciáját. Íme:

Szólj hozzá!

Címkék: esztergom meggyes tétényi fanyúl


A bejegyzés trackback címe:

https://egomilabor.blog.hu/api/trackback/id/tr354633193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása