Létező közösség

Poppycock

Reifikáljuk a várost, ahol a kontraszelekció virulens példányai vívják otromba szócsatáikat hétről-hétre. Est. 2012

2012.08.08. 21:02 wSzabolcs

Meggyes és Tétényi végre egyetértenek

Két év kellett, egy pár szájtépős, szájbarágós testületi ülés, jó néhány elfelejthető vita és egy négyévente megrendezett esemény. Na, most nem az önkormányzati választásokra gondolok, hanem egy sokkal fontosabb eseményre, amely sokkal több embert érdekel Magyarországon, és ahol nem pártok indulnak, hanem csak egy csapat.

kokeny.jpg

Az Esztergomi Kajak-Kenu Sport Egyesület versenyzője, Kökény Roland és társa, Dombi Rudolf olimpia sikere létrehozta az egyetértést a két fél között. Nekik is ezúton gratulálunk. Végre olyan nyilatkozatok egy témában, egy ügyben, amelyek között egyetértés van, amelyek nem próbálnak többféleképpen magyarázni egy bizonyos dolgot. Látni, hogy mégis egy légtérben szocializálódtak, ha mások is a prioritások, mások is…

Meggyesék közleménye:

Aranyérmet szerzett a Dombi Rudolf, Kökény Roland duó a kajak kettesek 1000 méteres versenyében. Óriási hajrát követően nyert a magyar páros. Kökény Rolandra kiemelten legyünk büszkék esztergomiként, hiszen ez a fantasztikus magyar fiatalember az Esztergomi Kajak Kenu Sportegyesület színeiben indult. A Fidesz-Esztergomi Frakciója ezúton gratulál és köszöni meg ezt a lenyűgöző teljesítményt Kökény Rolandéknak."

Tétényi Éva Twitter-üzenete:

 „Gratulálunk Dombi Rudolfnak és Kökény Rolandnak, akik a londoni olimpián 1000 méteren aranyérmet szereztek Magyarországnak kajakpárosban. Büszkék vagyunk rájuk!”

Azt hiszem, ehhez nem kell hozzáfűzni túl sok mindent, az Olimpiának igenis lenyűgöző ereje van. Négyévente elhozza a várva várt békét, ahogy az ókori Görögországban is fegyvernyugvást teremtett a játékok idejére.

Úgy látszik él még az eszme, akár a politikai csatározásokban dúskáló Esztergomban is. (közben meg, basszus, kikapunk vízilabdában. De nem baj, szép volt, fiúk!) 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egomilabor.blog.hu/api/trackback/id/tr184702564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása