Létező közösség

Poppycock

Reifikáljuk a várost, ahol a kontraszelekció virulens példányai vívják otromba szócsatáikat hétről-hétre. Est. 2012

2012.08.03. 12:44 wSzabolcs

Viccvárosban élek, a kátyúk közt félek – Kátyú-Olimpia Esztergomban (Képek)

Ez a cinikusság egyik legmélyebb gödre vagy egy zseniális, figyelemfelhívó és humoros várospatrióta gesztus? Mindenki döntse el saját magában, hogy mit gondol a Fidelitas helyi szervezetének legutóbbi cselekedete után; tudva levő az ifjúsági tagozat Kátyú-Olimpiát rendezett a szentgyörgymezői Knézich Károly utcában. Ahogy megfogalmazták céljukat: „Úgyis itt az olimpia, ami szép is jó is és végre kell, hogy valami pozitív dolog is történjen Esztergomban.”

Feltételezem, mindenki szokott filozofálni a kátyúk közepette, hiszen lépten-nyomon belefordulunk egy-egy jól megtermett példányba, akár autóval, akár busszal utazunk. A gondolatot a Fidelitas esetében tett követte; az olimpiai eszmét interpretálták a helyi, esztergomi körülményeknek megfelelően. A képek mindennél többet elárulnak, ezért a további mondandónkat majd elmesélik ők.

Ennyire megosztott lenne a Fidelitas? Hiszen számos tagjuk a képviselő-testület tagja, ha aktívkodni akarnának, akkor ezeken a csatornákon is tudnának hatni. Viszont ez a bohóckodás még így is dimenziókkal jobb, mint ami a képviselőtestületi üléseken megy.

A teljes cikk: http://esztergom.fidelitas.hu/cikk/katyu_olimpia_esztergomban

1.jpg

2 (1).jpg

3.jpg

(Képek forrása: Fidelitas)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egomilabor.blog.hu/api/trackback/id/tr824693871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása