Létező közösség

Poppycock

Reifikáljuk a várost, ahol a kontraszelekció virulens példányai vívják otromba szócsatáikat hétről-hétre. Est. 2012

2012.03.28. 11:56 wSzabolcs

Esztergomi népszavazási "állatságok"

Némi túlzás, de azért a hétvégi népszavazás, az előtte folyó propaganda, illetve az utána elkezdődő melankólia sokakat megihletett, hogy állatos hasonlatokban fogalmazzák meg véleményüket. Ezek szerint vannak közöttünk birkák, élnek errefelé majmok és a város önmagában egy állatorvosi ló. Nem rossz, lassan tényleg olyan, mintha egy kísérleti farmon élnék itt Esztergomban. Viszont az a több mint 8000 szavazat azt mutatja, hogy aktivizálhatóak az emberek; ha még annyira rossz is a kommunikáció. Próbálkozunk.

(„NE SZAVAZZ!” ellenkampány = orwelli állatfarm)
 
Erről bővebben olvasható itt és itt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: népszavazás esztergom


A bejegyzés trackback címe:

https://egomilabor.blog.hu/api/trackback/id/tr504345522

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szegény Esztergomot az ÁSZ is húzza! 2012.03.28. 13:49:37

az élményfürdő is bezártVigyázó szemetek Esztergomra vessétek! - jutott eszembe először novemberben és azóta számtalanszor, mert ami ott folyik, az egész ország közeljövőjét vetíti előre.  Semmi új nincs abban, ahogy a bukott polgármester, Meggyes...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása